SILICONEN GEZICHTSBORSTEL

Makkelijk, hygiënisch en effectief

toonaangevend in jouw markt

tevreden klanten

SNELLE VERZENDING

snelle levering binnen 1 - 3 werkdagen

DIEPTE REINIGING

Reinigt 10 x beter dan reinigen met de hand

Dubbele werking

Reinigen en Massage in 1 toestel

Waterproof

Kan gebruikt worden onder de douche

USB Oplaadbaar

Geen stopcontact nodig 

betere bloedcirculatie

De massagestand geeft een betere bloedcirculatie

Makkelijk in gebruik

Het model ligt gemakkelijk in de hand

zuivere huid: DIY Huidverzorging

Zuivere Huid biedt producten en tools aan om een spa-ervaring te creëren in jouw eigen huis. We zijn er trots op dat we exclusieve ingrediënten en  technologische tools kunnen aanbieden om de best mogelijke verzorgingsresultaten te garanderen. Naast deze tools kunnen we jullie routines aanvullen met natuurlijke crèmes en voedingstoffen specifiek voor de huid. Onze missie is duidelijk: toegankelijke prijzen, premiumkwaliteit, gemakkelijke gebruikerservaring en gerichte informatie op het gebied van schoonheidszorg.

Erg blij mee! Het is belangrijk je gezicht goed te reinigen, en dit gezichtsborsteltje doet dat zeker! Is absoluut zijn geld waard

Iris

Ik gebruik hem nu 2 weken elke dag en merk duidelijk verschil.
Mijn huid is een stuk rustiger en voelt zacht aan.

Sarah

Gebruik hem elke avond! tevreden!!

Roos

DIEPTE REINIGING

Draag jij make-up en heb je soms last van puistjes? Dat komt dan waarschijnlijk omdat er make-up resten achterblijven op je gezicht, dat is een van de oorzaken van puistjes.


Deze siliconen gezichtsborstel maakt gebruik van maar liefst 6.000 pulsaties per minuut die ervoor zorgen dat de huid diep wordt gereinigd. Hij verwijdert onzuiverheden, dode huidcellen en make-up, reinigt de poriën, laat mee-eters verdwijnen.


De gezichtsborstel is een nieuwe en innovatieve manier om je huid te verzorgen. De scrubber is gemaakt van ultrahygiënisch zacht siliconenrubber, waardoor je de meest zachte en effectieve reinigings- en massage-ervaring krijgt. Het is 35 keer hygiënischer dan een nylon borstel, en is perfect voor alle huidtypes!


dubbele werking

Deze gezichtsborstel maakt gebruik van sonische technologie om de huid voorzichtig te reinigen en tegelijkertijd massagevoordelen te bieden die kunnen helpen de collageenproductie te verhogen en de bloedsomloop te verbeteren. Hierdoor worden voedingsstoffen makkelijker opgenomen door de huid. 


De ultrasone gezichtsborstel is onmisbaar tijdens vakantie of reis. Deze waterdichte, compacte borstel is makkelijk in gebruik en past bovendien gemakkelijk in een handtas of koffer. Aangezien de borstel waterdicht is ervaar je zelfs een grondige reiniging van het gezicht tijdens het baden of douchen!