Over ZuiverehUid.Nl

Zeg hallo tegen een zuivere HUID: DIY huidverzorging

Iedereen verdient het om zich gelukkig en zelfverzekerd in zijn vel te voelen. Daarom heeft ZuivereHuid.nl een reeks producten ontwikkeld om iedereen te helpen een schone en gezonde teint te krijgen. Of je nu te maken hebt met puistjes, mee-eters, rimpels of andere huidaandoeningen, onze producten kunnen je helpen de heldere en stralende huid te krijgen die je wenst. We delen ook regelmatig handige adviezen en tips via onze blogposts, zodat je goed voor je huid kunt zorgen. Met ZuivereHuid heb je alle tools in handen om een mooie Zuivere Huid te verzorgen!

'I FEEL GOOD' PRODUCTS

Een weldaad voor huid en haar

AROMA DIFFUSER 

Met aroma's in de juiste mood

Voeding voor huid en haar

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Een gladde neus
Goed apparaat, in het begin had het geen zuigkracht en later bleek het dat je de opzetstukken er heel stevig op moet drukken. Hierna deed het goed zijn werk, nog lekker gestoomd van te voren en als resultaat een gladde neus. 
Gitane
Makkelijk en gericht stomen
Stomen is een stuk makkelijker nu en je kan ook gericht je neus stomen waar natuurlijk vaak de mee-eters etc. zitten dus heel fijn.
Tess

Gemakkelijk in gebruik

Ik gebruik de poriën reiniger een aantal x per week na de douche. En je ziet echt het verschil. Hij is erg gemakkelijk in gebruik. 
Miloe