Elke vrouw voelt zich gewaardeerd met de skin scrubber

mee eter verwijderaar

De skin Scrubber een must have in elke schoonheidsroutine

+ 5 jaar

toonaangevend in jouw markt

1.000+

tevreden klanten

SNELLE VERZENDING

snelle levering binnen 1 - 3 werkdagen

Ultraviolette stralen, laat opblijven, make-up, stress, slechte voeding enz. veroorzaken veel huidproblemen zoals mee-eters en acne. Deze problemen kunnen worden opgelost door deze multifunctionele machine. Twee keer per week een grondige reiniging met de skin scrubber kan je helpen om komaf te maken met deze mee eters. Door de EMS technologie kan je de aanmaak van collageen stimuleren en beginnende lijntjes fijner maken. Een must have in elk schoonheidsritueel. 
Skin Scrubber in verpakking
€ 69,95-
€ 49,95-

ultrasone skinscrubber 

Met dit handige hulpmiddel kan elke vrouw haar huid diep reinigen, liften, en zelfs verschillende producten op de huid aanbrengen. De skinscrubber is een veelzijdige tool die iedere vrouw zal waarderen, en die haar helpt om zich stralend en gezond te voelen.

grondige REINIGING

Exfoliëren en scrubben

viervoudige werking

Reinigen  + lifting + Ion Import + Export

Waterproof

Kan gebruikt worden onder de douche

USB Oplaadbaar

Geen stopcontact nodig 

EMS technologie

Stimuleert de aanmaak van collageen

Makkelijk in gebruik

Het model ligt gemakkelijk in de hand

zuivere huid: DIY Huidverzorging

Zuivere Huid biedt producten en tools aan om een spa-ervaring te creëren in jouw eigen huis. We zijn er trots op dat we exclusieve ingrediënten en  technologische tools kunnen aanbieden om de best mogelijke verzorgingsresultaten te garanderen. Naast deze tools kunnen we jullie routines aanvullen met natuurlijke crèmes en voedingstoffen specifiek voor de huid. Onze missie is duidelijk: toegankelijke prijzen, premiumkwaliteit, gemakkelijke gebruikerservaring en gerichte informatie op het gebied van schoonheidszorg.

de skin scrubber meer dan een mee eter verwijderaar

Ultrasone skinscrubber een musthave voor elke schhonheidsroutine

Grondige reiniging

Een goede reiniging is essentieel om mee-eters te voorkomen en te verwijderen. Gebruik dagelijks een milde reiniger die geschikt is voor jouw huidtype en reinig je gezicht twee keer per dag, 's ochtends en 's avonds.

Om een grondige reiniging te bekomen, is het raadzaam om 2 x per week een reiniging in te plannen met deze skin scrubber. 

De Zuivere huid skinscrubber maakt gebruik van ultrasone golven om vuil, talg en dode huidcellen van het gezicht te verwijderen. Het apparaat biedt een diepgaande reiniging die niet bereikt kan worden met alleen een gezichtsreiniger. De ultrasone golven reinigt diepgaand en stimuleert, waardoor de huid gezonder en stralender wordt.


Skin Scrubber in verpakking

lifting

Daarnaast kan de skinscrubber ook worden gebruikt voor lifting van de huid. Via de EMS technologie wordt de huid gestimuleerd om meer collageen aan te maken, waardoor de huid steviger en strakker wordt. Dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het verbeteren van de algehele textuur van de huid.


De technologie achter de skinscrubber

ion import

Tijdens de modus Ion Import zorgen de ultrasone golven ervoor dat de huid beter in staat is om producten op te nemen, waardoor de resultaten van de behandeling worden versterkt. Hierdoor kan het apparaat worden gebruikt voor verschillende soorten behandelingen, zoals hydraterende of anti-aging behandelingen.


De effecten die je kan bereiken met de skin scrubber

ion export

Via de modus Ion export ga je de huid exfoliëren en de poriën diep reinigen. We raden aan deze modus max. 1 keer in de week toe te passen. 


Overtuigd? koop vandaag nog!