Over Zuiverehuid

ZuivereHuid.nl verkoopt producten die U helpen met het krijgen van een gezonde, zuivere huid. Met enige regelmaat plaatsen wij ook blogs over persoonlijke verzorging. Wij vinden het erg belangrijk dat ieder persoon zichzelf lief heeft. Er zijn veel verschillende huidtypes maar ook huidaandoeningen. Niet iedereen is tevreden met zijn of haar huid, dit kan verschillende redenen hebben: Onzuiverheden, mee-eters, puistjes, huidveroudering en andere huidaandoeningen. Wij van ZuivereHuid.nl willen producten aanbieden die iedereen kan helpen met het krijgen van een mooie, Zuivere Huid.

Naast de webshop ZuivereHuid.nl bieden wij sommige producten ook aan op bol.com

Online Beauty-boutique

ZuivereHuid biedt producten aan die U helpen met het krijgen van een gezonde, zuivere huid.

Zelfvertrouwen

ZuivereHuid vind het erg belangrijk dat ieder persoon zichzelf lief heeft. Wij proberen met onze producten het zelfvertrouwen te boosten.

Klanttevredenheid

We luisteren naar klanten hun wensen en willen optimale klanttevredenheid bieden. Onze klantenservice staat altijd voor U klaar.

Reviews

Ik gebruik hem een aantal x per week na het douche. En je ziet echt verschil. Hij is erg makkelijk in gebruik.

Miloe

Tevreden Klant

"Goed apparaat, in het begin had het geen zuigkracht en later bleek het dat je de opzetstukken er heel stevig op moet drukken. Hierna deed het goed zijn werk, nog lekker gestoomd van te voren en als resultaat een gladde neus!"

Gitane

Tevreden klant

Blij dat ik dit product heb gevonden! na meerdere keren gebruikt te hebben merk ik dat mijn mee-eters verminderen evenals het vuil in mijn poriën. Overigens ook prima service van Zuiverehuid.nl

Samantha

Tevreden klant

De mee-eter vacuüm reiniger voor de eerste keer geprobeerd. Lijkt te helpen. Ben benieuwd hoe het resultaat is bij meerdere malen gebruiken.

Babs

Tevreden klant

Stomen is een stuk makkelijker nu en je kan ook gericht je neus stomen waar natuurlijk vaak de mee-eters etc zitten dus heel fijn!

Tess

Tevreden klant

0