Is Kaviaar Goed Voor Je Huid?

door jun 23, 2020Anti-aging, Gezichtsverzorging, huidverzorging0 Reacties

dagcrème met kaviaar

 

Kaviaar is niet alleen een luxe delicatesse. Het is ook erg goed voor je huid!

Wat is kaviaar?

Kaviaar zijn viseitjes, afkomstig van een steur. Kaviaar zit vol vitaminen, proteïnen en mineralen. De vele vitaminen in kaviaar zorgen voor een gezonde, zuivere huid.

De voordelen van kaviaar in huidverzorging producten 

Door de vele vitamines in kaviaar krijgt je huid een gezonde gloed. Daarnaast verbetert het de huidtextuur en geeft het een hydtratatieboost. Dit resulteert ook weer in de vermindering van rimpels. Ook werkt kaviaar anti-oxiderend en hersteld het de huid. De tint van de huid zal ook verbeteren.

Wanneer je ouder wordt vallen verbindingen van keratine weg. Kaviaar vult deze weggevallen verbinding aan waardoor je huid haar volume terug krijgt. De celvernieuwing verbetert en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd door kaviaar. Met name hierdoor heeft kaviaar dus een huidverjongend effect. Daarnaast wordt de hydrolipidenlaag aangevuld. Je huid zal daardoor haar jeugdige glans terugvinden.

 

Huidverzorging producten met kaviaar

Er zijn een aantal merken die huidverzorgingsproducten met kaviaar extracten als ingrediënt aanbieden. Denk aan La Prairie, Estée Lauder & nog wel wat merken. Echter zijn de prijzen van deze crèmes helaas niet bedoeld voor de gewone vrouw. En dat vinden wij oneerlijk. Daarom hebben wij besloten zelf een dagcrème te ontwikkelen met kaviaar extracten.

Juist omdat het zo goed voor de huid is. Omdat wij dit onder onze eigen merknaam hebben geproduceerd en wij de enige zijn die dit aanbieden kunnen wij de prijs van deze crème laag houden. De crème wordt ook alleen via zuiverehuid.nl & onze partner bol.com aangeboden. We hebben de prijs tijdelijk verlaagd, dit is dus het ideale moment om hem uit te proberen!

  • Aanbieding!

    Voedende Natuurlijke Dagcrème – Bevat Kaviaar – SPF 30

    22,97

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Blogs

Waarom vitamine D wonderen kan doen

Voldoende vitamine D is belangrijk voor onze gezondheid en voor veel vitale processen in ons lichaam. Toch zijn er veel mensen met een vitamine D-tekort, misschien wel zonder dat ze het zelf beseffen. Botontkalking en spierpijn zijn maar 2 van de vele gevolgen van een vitamine D-tekort.

Help, ik heb last van cellulite ?!

Een wondermiddel tegen cellulite of een sinaasappelhuid bestaat er jammer genoeg niet. Er zijn wel een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat je cellulite kan voorkomen en/of verminderen.   Blijf gehydrateerd Droom je van een gladdere huid en wil je dat je...

Cellulite: wat is het en hoe kom je eraan?

Cellulite, sinaasappelhuid, putjes; … Iedereen weet vast wel wat we daarmee bedoelen. Heb je er zelf last van? Maak je geen zorgen, want 85 a 90% van de vrouwen krijgt er met te maken.   Wat is cellulite? Cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is te wijten aan...

Hoe Verwijder Je Mee-eters?

Storende witte of zwarte puntjes, voornamelijk in het gezicht, op de rug of schouders: Mee-eters. De een heeft er meer last van dan de ander... Maar hoe verwijder je mee-eters?   Wat zijn mee-eters precies? Om te weten hoe je mee-eters kunt verwijderen, moet je...

0