Wees geen vreemde, laat van je horen!

Leer hoe u uw huid kunt verzorgen op onze pagina met veelgestelde vragen! Ontdek hier hoe eenvoudig het kan zijn om een mooie, zuivere huid te bereiken.

Check of je vraag hiertussen staat? 

Hoe lang is de levertermijn ?

Wij hanteren en levertermijn van 1-3 werkdagen. In de meeste gevallen geld “Voor 12:00 Besteld, Morgen In Huis” Producten in “nabestelling” hebben een langere levertijd, dit staat aangegeven. U ontvangt vrijwel altijd een mail met traceercode van ons.

Ontvang ik een bevestigingsmail

U ontvangt altijd een bevestigingsmail van ons. Heeft U deze niet ontvangen, controleer dan uw spam! Wellicht als U zoekt op “zuiverehuid” in uw mailbox komt de mail wel tevoorschijn! Is de bevestigingsmail ook niet in uw spam te vinden, neem dan contact met ons op via de contactpagina
In vrijwel alle gevallen zal de bestelling wel gewoon goed doorgekomen zijn, daar hoeft U dus geen zorgen over te maken 🙂

Welke effecten heeft rozemarijnolie op de huid ?

Rozemarijnolie heeft veel toepassingen op de huid, omdat het antiseptische, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen bevat die kunnen helpen de huid te beschermen, vlekken en rimpels te verminderen en infecties te bestrijden. Het kan ook nuttig zijn bij het verminderen van ontstekingen, het verwijderen van gifstoffen uit de huid en het bevorderen van genezing.