Waarom Is Een Dagcrème met SPF Zo Belangrijk?

door jun 10, 2020huidverzorging0 Reacties

Dagcrème SPF

Waarom is een dagcrème met SPF (zonnefactor) zo belangrijk? Dat leggen we je in dit blog uit, maar eerst:

Wat is SPF?

SPF staat voor “Sun Protection Factor”. Dit is dus de “factor” die je op zonnebescherming ziet. Hoe hoger de SPF hoe beter én langer je tegen de UV-stralingen / de zon beschermd bent.

 

SPF beschermt je tegen UV-straling

Schadelijke UV-straling is altijd aanwezig. Het is zelfs aanwezig wanneer het regent of bewolkt is. Daarom is een dagcrème met SPF ook elke dag nodig. UV-straling heeft negatieve effecten op de huid. Allereerst kan je huid natuurlijk verbranden, maar daar zul je in de winter geen last van hebben. Ook kan UV-straling je huid uitdrogen, hierdoor kan je huid gaan schilferen en raken poriën verstopt. Dit resulteert in mee-eters, puistjes en andere onzuiverheden. Een ander negatief effect van UV-straling is dat het het huidveroudering proces versnelt. Daarnaast kan deze UV-straling huidkanker bevorderen. Het is dus erg belangrijk dat je jezelf goed beschermt tegen UV-straling.

Waarom een dagcrème met SPF?

Dagcrème met SPF combineert eigenlijk de functie van een dagcrème en zonnebescherming. Super handig dus! Zeker omdat je een dagcrème elke dag op doet en zoals ik hierboven aangaf is het belangrijk dat je je elke dag beschermt tegen de UV-straling. Ongeacht of de zon schijnt, het regent of bewolkt is. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat je slechts een crème hoeft te gebruiken.

 

Waar moet een dagcrème met SPF aan voldoen?

Je gebruikt een dagcrème om je huid te hydrateren. Het is belangrijk dat je dagcrème ook de juiste voedingsstoffen voor je huid bevat. Verder geld hoe hoger de SPF hoe betere bescherming. Wij, ZuivereHuid, vinden het ook erg belangrijk dat een dagcrème 100% natuurlijk is, want waarom zou je allerlei niet natuurlijke producten door je huid willen laten opnemen? Minstens net zo belangrijk is dat cosmetica diervriendelijk is en er dus geen dierproeven zijn gedaan. Wat ons opviel is dat er eigenlijk niet zoveel dagcrèmes worden aangeboden die voldoet an aal deze kenmerken.

Daarom heeft ZuivereHuid een dagcrème ontwikkeld die dat wel doet! Deze 100% natuurlijke dagcrème heeft liftend, voedend en verjongend effect. Bovendien bevat de dagcrème SPF30. Met deze dagcrème ben je dus de hele dag beschermt tegen schadelijke UV-stralingen. Zoals ik hierboven aangaf vinden wij het minstens net zo belangrijk dat cosmetica diervriendelijk is, op deze dagcrème zijn dus geen dierproeven uitgevoerd.

100% Natuurlijk, Voedende Dagcrème

  • Aanbieding!

    Voedende Natuurlijke Dagcrème – Bevat Kaviaar – SPF 30

    22,97

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Blogs

Waarom vitamine D wonderen kan doen

Voldoende vitamine D is belangrijk voor onze gezondheid en voor veel vitale processen in ons lichaam. Toch zijn er veel mensen met een vitamine D-tekort, misschien wel zonder dat ze het zelf beseffen. Botontkalking en spierpijn zijn maar 2 van de vele gevolgen van een vitamine D-tekort.

Help, ik heb last van cellulite ?!

Een wondermiddel tegen cellulite of een sinaasappelhuid bestaat er jammer genoeg niet. Er zijn wel een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat je cellulite kan voorkomen en/of verminderen.   Blijf gehydrateerd Droom je van een gladdere huid en wil je dat je...

Cellulite: wat is het en hoe kom je eraan?

Cellulite, sinaasappelhuid, putjes; … Iedereen weet vast wel wat we daarmee bedoelen. Heb je er zelf last van? Maak je geen zorgen, want 85 a 90% van de vrouwen krijgt er met te maken.   Wat is cellulite? Cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is te wijten aan...

Hoe Verwijder Je Mee-eters?

Storende witte of zwarte puntjes, voornamelijk in het gezicht, op de rug of schouders: Mee-eters. De een heeft er meer last van dan de ander... Maar hoe verwijder je mee-eters?   Wat zijn mee-eters precies? Om te weten hoe je mee-eters kunt verwijderen, moet je...

0